Inhoud

Deze training bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2 uur en begeleidt u in de voorbereiding en de eerste stappen van het bouwen en beheren van een eigen professionele website. De volgende onderwerpen komen aan de orde: Voorbereiding Les 1 - Introductie Les 2 - Website maken van een sjabloon Les 3 - Mouse-over & pop-ups Les 4 - Met foto’s werken Les 5 - Widgets, animaties, banners en zoekmachineoptimalisatie Tijdens de voorbereiding bespreken we wat er allemaal nodig is om te beginnen en krijgt u tips waar op te letten. In les 1 gaan we het programma verkennen, in les 2 starten we met het ontwerpen van de eigen website. Vanaf les 3 gaan we werken met de meer geavanceerde mogelijkheden van het programma.

Website: Bouw & Beheer

U heeft u een professionele website nodig voor uw (nieuwe) bedrijf? Uitbesteden is duur en u kunt het niet zelf? In deze training begeleiden we u bij alle stappen en leert u werken met Magix Web Designer Premium. Na de training heeft u uw website online én kunt u deze zelf actueel houden. Magix Web Designer Premium is voor iedereen die op een makkelijke manier een professioneel ogende website willen maken.

Voordelen…

… als je zelf je eigen website bouwt: goedkoper dan uitbesteden; meer controle, niet afhankelijk; snel online; leuk én leerzaam!

Nadelen…

… als je zelf je eigen website bouwt: kost tijd; kan langer duren; niet zo professioneel; gebrek aan ondersteuning.

Wat doet ZaVe-Secure?

We leren u werken met eenvoudige software voor professionele websites. We bieden begeleiding tijdens de bouw en support achteraf!
De Kennis om te Delen
ZaVe-Secure Taaltraining